Groots in kleine dingen

Groots in kleine dingen

KLEIN. Met een punt.

KLEIN., gevestigd in Mechelen, is de samensmelting van Wondergarden en Theofiel & Marie. Wondergarden werd opgericht in 2008 als offline communicatiebureau voor KMO’s en retailers. Het online-luik werd sinds 2015 verzorgd door zusterbedrijf Theofiel & Marie. In 2017 is het onderscheid tussen online- en offlinecommunicatie niet meer relevant. Communicatie is zowel on- als offline. Punt.

We blijven bewust KLEIN. en gebald. Behalve als we groot moeten zijn. Want dan kunnen we rekenen op &KOO, ons partnernetwerk van gespecialiseerde marketing- en communicatiebureaus.

Zo maken we een punt.

Ja, de wereld wordt kleiner. Zeker, de spelers worden groter. Maar onder die dikke laag van globalisering bevinden zich ook nog altijd heel wat lokale spelers. Die meer gebaat zijn bij een pragmatische aanpak dan bij abstracte strategieën. Door naast onze klanten te staan, en tussen hun klanten, bieden we snel oplossingen die haalbaar en efficiënt zijn. We houden daarbij de kleine details in het oog zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen.

Gaëtan Geerkens
Gaëtan Geerkens
Managing Partner / Media Manager
Joris Deleersnyder
Joris Deleersnyder
Strateeg
Véronique Verhoeven
Véronique Verhoeven
Account Manager
Gino Keymeulen
Gino Keymeulen
Creative Director
Elke Decock
Elke Decock
Art Director
Lisa Devos
Lisa Devos
Account Executive